Smeštaj Radivojević

Apartmani Radivojević Sokobanja

Apartmani u centru Sokobanje

Apartmani Nikola 1, Nikola 2, Nikola 3 i Filip 1 smešteni su u mirnoj ulici, u kući udaljenoj stotinak metara od šetališta. Apartman Tanja nalazi se na 20 metara od mermernog šetališta u centru Sokobanje.

Kapacitet – do 5 osoba

Apartman Nikola 1 se nalazi na visokom prizemlju novoizgrađene kuće Radivojević.

Kapacitet apartmana – 4 osobe, na zahtev gostiju je moguće ubaciti dodatni ležaj. Sadrži veliki dnevni boravak sa trpezarijskim stolom i kuhinjom, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo i veliku terasu na kojoj su dve odvojene garniture za sedenje.
Apartman ima kablovsku TV, WiFi, centralno grejanje i obezbeđen parking.

Kapacitet – 5 osoba

Apartman Nikola 2 se nalazi na drugom spratu kuće. Kapacitet apartmana je do pet osoba.

Poseduje dnevni boravak sa trpezarijskim stolom i kuhinjom, spavaću sobu sa francuskim ležajem i dodatnim lažajem za jednu osobu, predsoblje, kupatilo i dve terase.
Apartman je klimatizovan, ima kablovsku TV, WiFi, centralno grejanje i obezbeđen parking.

Kapacitet – do 4 osoba

Apartman Nikola 3 se nalazi na drugom spratu kuće Radivojević. Kapacitet apartmana je tri osobe, a na zahtev gostiju je moguće ubaciti dodatni ležaj.

Poseduje dnevni boravak sa grof-om na razvlačenje, kuhinju, predsoblje, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilom i baštensku garnituru u dvorištu kuće.

Apartman ima kablovsku TV, WiFi i obezbeđen parking.

Kapacitet – 3 osobe

Apartman Filip 1 se nalazi na visokom prizemlju porodične kuće Radivojević.

Kapacitet – tri osobe. Poseduje dnevni boravak sa grof-om na razvlačenje, trpezarijski sto, kuhinju, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo i terasu.

Apartman ima kablovsku TV, WiFi.

Kapacitet – do 6 osoba

Apartman Tanja se nalazi u Karađorđevoj ulici, na samom mermernom šetalištu, na drugom spratu porodične kuće.

Apartman je jako kamforan, 55m2, poseduje veliki dnevni boravak sa trpezarijskim stolom i kuhinjom, spavaću sobu sa francuskim ležajem i pomoćnim ležajem, predsoblje, kupatilo i terasu.

Apartman je poptuno klimatizovan, ima kablovsku TV, WiFi, obezbeđen parking.

Pratimo vaše želje

Apartmani Radivojević Vam nude…

Šta možete da očekujete kod nas

Pogodnosti i usluge smeštaja Radivojević

WiFi u celom objektu
Parking za goste
Komforni kreveti
Kablovska TV
Opremljene kuhinje
Ljubazni domaćini
Restorani u blizini smeštaja

U blizini smeštaja Radivojević nalaze se neki od najboljih restorana u Sokobanji: Vidikovac, Župan, Kokan i sin, Splendid, Zelengora…

Barovi i kafići u okolini

Ukoliko ste željni provoda, odlične muzike, uživate u ispijanju kafica ili dobrog točenog piva, u krugu od jednog kilometra nalaze se Irish Pab, Garden bar, Caffe Amam, Caffe Vertigo…

Znamenitosti u blizini smeštaja

Apartmani Radivojević odlična su polazna tačka i ukoliko želite da vidite i posetite galeriju „Legat Miluna Mitrovića“, kuću i česmu Ljube Didića, Hajduk Veljkovu česmu, zavičajni muzej…

Zabavni sadržaji u blizini

Sokobanja obiluje zabavnim sadržajima, kako za decu, tako i za sve druge generacije gostiju. Zabavni sadržaji za decu su mahom koncentrisani u centru i ka parku Banjica, a za odrasle tu su i spa centar Soko Terme, Akva park Podina, plaže na reci Moravici, pomenuti restorani, barovi, kafići i još mnogo toga…

Parkovi u blizini

Apartmani Radivojević nalaze se praktično na jednakoj udaljenosti od glavnog gradskog parka, parka Banjica i parka Borići.

Preporuke za izlete

Ukoliko želite na neko od izletišta u okolini Sokobanje, obratite se ljubaznim domaćinima da vas upute. Naše preporuke uključuju odlazak do Lepterije, Sokograda, Kalinovice, izlet na Očno, Vlasinu, odlazak do sela Vrmdža, Bovanskog jezera, a veoma popularne su i biciklističke staze oko Sokobanje…

Imate dodatna pitanja?

Kontaktirajte vlasnike apartmana

Pin It on Pinterest

Shares
Share This